В четвъртък слънце няма да видим

Животът

27-05-2015, 17:46

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Ще бъде облачно, но поне не се очакват валежи

В четвъртък времето съвсем няма да бъде типично за месец май. Дори напротив. Слънцето, ако въобще успее да се пребори с тлъстите облаци, ще можем да видим само при изгрев. От там нататък ще настъпи пълен мрак, предвиждат от sinoptik.bg. Лошите новини обаче не спират. Температурите ще са стресиращо ниски, максимумът, до който могат да достигнат е 15 градуса. Очевидно пак ще трябва да вадим прибраните в гардероба якета.На всичкото отгоре ще има и вяртър. Е, няма да е много силен - до 4.0 метра в секунда, но все пак.

Поне по отношение на валежите можем да кажем, че сме облагодетелствани. Вероятността да запръска от небето е не повече от 17%. Бурите пък са направо изключени. Въпреки това обаче ще бъде влажно.
Както вече казахме, единствената възможност да зърнем слънцето е рано сутрин, около 05:53 ч., когато то ще се опита да изгрее. Много вероятно е въобще да не разберем, но точно 15 часа по-късно, в 20:54 ч. дневната смяна ще приключи. На кантар е обаче положението с видимостта на нарастващата луна, намираща се във Везни.