Отново облаци

И градусите остават ниско, но поне няма да вали

По правило петък е един от най-хубавите дни. Не друго, ами просто е краят на работната седмица. Да, но щастието този петъчен ден ще е помрачено – буквално. От толкова много облаци едва ли ще имаме кой знае какво слънчево настроение. А и самото слънце цял ден ще води борба да пробие облаците, за да ни стопли. Но дори и да се покаже за малко, то не очаквайте горещини, защото и градусите ще останат ниски. Максималните ще са едва около 19, а да не говорим, че минималните ще са близо до 8 над нулата, според прогнозата на sinoptik.bg

Слънчеви очила може и да не Ви потрябват, но хубавата новина е, че поне и чадърите може да оставите вкъщи, защото няма никаква вероятност да вали. А ако и Вие самите останете цял ден вкъщи, за да се излежавате – благородно Ви завиждаме. В случай, че сте от тези, които ще им се наложи да стават рано-рано, то да се надяваме, че това няма да стане с първите слънчеви лъчи, които ще се появят още в 5.53 ч.

Да не забравяме и нощните птици. За тях Луната е важна. А тя ще се появи след 20.55 ч., когато слънцето се скрие. Спътникът ни ще бъде в нарастваща фаза. След слънцето и Луната е нормално да дойде ред и на звездите. Какво да кажем за тях – те ще се в знака на зодия Везни. Това, което е по-важно обаче, е да успеете да им се полюбувате с любимия човек до Вас.