Страхил Ангелов напуска БСП с още 40 съпратийци

Политика

31-05-2015, 08:47

Снимка:

btvnovinite.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

М. Миков: "Не знам за това, не са длъжни да ме уведомяват"

Бившият соцдепутат Страхил Ангелов напуска БСП. Новината е съобщи самият той пред "Стандарт" днес. Червеният бунтар посочи, че ръководството на Градската организация на БСП в София е информирано за хвърлената партийна книжка.

"Не напускам само аз, а още близо 40 души от район "Витоша", каза Ангелов. Още преди няколко месеца социалистът предупреди, че ако "Позитано" "не поеме нов курс, самият той, а и още много други хора, ще напуснат БСП".

И прогнозира, че на местните избори през октомври червените ще претърпят крах. "БСП продължи да се влачи след събитията, а светът се променя и не може да се очаква, че тази инерция, която имаме от миналото, от нашата история, традиции и поколенченски връзки, ще продължи да ни държи на повърхността", отбеляза Ангелов.

Бившият депутат нарече "пълни измислици" слуховете, че влиза в партията на независимия народен представител Велизар Енчев "Българска пролет".

"Не е задължително да знам и даме уведомяват за това. Всеки ден в БСП влизат нови членове, някои напускат"- коментира в ефира на НоваТВ лидерът на БСП  Михаил  Миков.