Добро утро, София!

Животът

03-06-2015, 07:59

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ремонтите свалиха хората от колите и ги качиха на метрото

Златната среда

Добро утро! Готови ли сте за поредния работен ден? Сряда е, което предполага да сме набрали инерция, а силите все още да не са привършили. Златната среда, както се казва. Денят ще бъде слънчев и горещ, с което обещава и да е прекрасен, стига да не попаднете в плен на „Цариградско шосе“ и да Ви се развали настроението още от сутринта. Е, няма как, така ще бъде цяло лято.

И като говорим за плен, трябва да Ви предупредим, че „Софийска вода“ и ЧЕЗ са приготвили капани за доста от нас. Привърженици или не на ранното ставане, ще трябва да го направите, освен ако да останете без сутрешен душ не е проблем за вас, тъй като 6 квартала ще останат без вода. Е, ако не живеете в някой от тях може да поспите малко повечко.

Шансът обаче да останете без ток е далеч по-голям – цели 14 са кварталите, които ще постоят на тъмно. Ако в някой от тях се намира работното Ви място, честито, можете да си спестите пътуването до там. В случай обаче че вкъщи оставате без ток, положението не е толкова розово. Все пак никак не е приятно да не можете да си направите кафе или да заредите лаптопа, нали?

Но стига толкова с разочароващите новини. Да преминем на празниците, които за жалост днес са кът. Ще черпят само жителите на село Самуилово, община Сливен. Честито да им е. И докато там най-вероятно ще се вият песни и танци, в Тайван е Ден за борба с опиума. Пожелаваме им успешно справяне с проблема.

Е, това е. Вероятно сутрешното кафе вече е привършило и е време да тръгвате към офиса. Един съвет – ползвайте метрото, за да не закъснеете. Може да е по-задушно, но със сигурност е най-бързо. Екипът на SofiaUtre Ви пожелава жизнен, успешен и усмихнат ден.