Нова версия - за случайно нападение, се появи за убийството на ученика Георги

Крими

03-06-2015, 08:53

Снимка:

btvnovinite.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Днес психолози ще се срещнат със съучениците на убитото момче

Нова версия се появи за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина – случайно нападение, съобщи тази сутрин bTV. 
За това свидетелства есемес, който ученикът от Търговско-банковата гимназия изпратил до приятелката си. В съобщението той написал, че я чака на пейката. Минута и половина по-късно ѝ се обажда, за да ѝ каже, че е намушкан. Когато тя пристига, той вече е починал.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Полицията цяла нощ разпитва свидетели и съученици на Георги. Изясняват се отношенията му с други ученици от Строителния техникум, както и последните часове от живота му.

Един от приятелите на убития Георги го описва като усмихнат и забавен човек. Психолози на Държавната агенция за закрила на детето ще се срещне днес със съучениците на убитото момче. Целта е да им окаже психологически подкрепа.

Психиатърът Росанка Венелинова обясни в „Тази сутрин", че денят ще бъде много тежък. Децата, минали на разпит, преживяват допълнително случилото се. Ще се работи с целия клас като група. Работата на специалистите ще бъде свързана и с открояване на децата, които са имали по-близки отношения с Георги.