Интер е шампион!

Спорт

03-06-2015, 22:58

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Варненският Юнак №1 в Група II на футбол 9

В областното първенство по футбол

Интер (Плачидол) e шампион на областното първенство по футбол за сезон 2014/2015 г. и получи правото да играе квалификациите за В група, съобщи centersport.org.
Първенецът на Изток надделя с 2-1 над тима на Орловец (Победа), който влезе в големия финал като лидер от крайното класиране в Западната група.

Възпитаниците на Радослав Боянов стигнаха до успеха, след като Радослав Монев откри за Интер в 12 мин., Димитър Василев изравни, а Павел Жендов донесе крайния успех в 57 мин. Георги Мирчев - председател на Зоналния съвет на БФС - Варна и Иван Манолов - председател на областния съвет на БФС – Добричь връчиха отборните и индивидуални награди. В тройката на Изток завършиха Интер, Албена (Оброчище) и Устрем (Дропла), а на Запад – Орловец, Добруджанец (Паскалево) и Заря (Крушари). За най-добър вратар бе определен Християн Христов от Интер, а неговият съотборник Радослав Монев бе избран за най-добър нападател. Мартин Мартин Филев от Орловец (Победа), който пропусна финала заради контузия, получи приза за най-полезен състезател.