Големи промени по основните булеварди в центъра

Животът

05-06-2015, 12:13

Снимка:

снимка, burgasnews

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът иска спецзвено за пътната безопасност в Бургас

Реорганизират движението, заради строително монтажни дейности

Правят временна организация на движението по бул. "Стефан Стамболов" в Бургас, съобщават от общината. Във връзка със строително - монтажни дейности по бул. "Стефан Стамболов", в участъка от бул. "Никола Петков" до ул. "Тракия", движението на превозни средства по източното платно на булеварда се пренасочва към западното. Така движението по западната част на булеварда става двупосочно. Ремонтните дейности ще продължат до 14 юни. Спирка "Професионална гимназия по химични технологии" се премества в средната разделителна ивица. 
Спирката на автобус № 4 срещу жп гарата е временно затворена. Улицата пред гарата е затворена до пресечката с „Александър Батенберг“ заради ремонта в района. Около входа на пристанището има реорганизация на движението в едната посока. 
Въведена е и нова организация на движението на кръстовището на бул. "Янко Комитов" и бул. "Проф. Яким Якимов". Водачите трябва да преминават през участъка с повишено внимание и да спазват правилата за движение.   
Днес се очаква повишение на трафика в града заради края на работната седмица. Първите мобилни камери на КАТ вече работят на пътя за к-с "Меден рудник" в посока Бургас.