Ирина Шейк взе акъла на Чарлз с дълбока пазва (СНИМКА)

Престолонаследника бе хипнотизиран от голямото деколте на манекенката

Тези дни в столицата на Обединеното кралство се състоя вечеря където гост беше известния руски модел Ирина Шейк. Смуглата красавица буквално прескача граници и с лекота  завладява подиума и кориците на модните списания.

Този път под омагьосващата красота на Ирина попадна и самия принц Чарлз. В официалната си страница в социалната мрежа Instagam Ирина Шейк публикува нова снимка, на която позира в компанията на височайшия представител на кралското семейство.

"Какъв момент само! Толкова съм горда да се срещна с принц Чарлз в Бъкингамския дворец. Благодаря Ви за поканата! " написа манекенката под снимката на английски.

В същото време, наблюдателните последователи на Ирина, отбелязват, че срещата между Ирина и принца е имала забележителен ефект, особено за него.

Дори на снимката можете да видите как откровените дрешки на Шейк показват повече от необходимото и с какви очи гледа руската красота принц Чарлз.

За срещата с монарха Шейк не се поколеба да сложи честно казано дълбоко деколте. "Е, не в мрежата" - саркастично коментира един от феновете, знаейки вкуса на Ирина  да облича най-провокативните костюми за различни социални събития. Други абонати веднага предположиха, че Шейх буквално е шокирала възрастния принц със своята красота.

Най-интересното е, че Ирина Шейк пристигна в Лондон, за да подкрепи новия си любовник  холивудския актьор Брадли Купър за участието му в театрална постановка.