Хиляди на концерта на Джорджано?

София Лайф

06-06-2015, 14:59

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Пламена Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Джорджано – новият хит в мрежата (видео)

ICure на Иво Димчев

Интернет звездата ще пее на живо за първи път

Почти няма човек в България, който да не е чувал за Джорджано и да не се е забавлявал на неговите песни. Със своите собственоръчно направени клипове, уникални текстове и завидни певчески умения, младежът от Стара Загора се превърна в неоспорима Интернет сензация. Огромна част от аудиторията го осмива и подиграва, но фактите са си факти – хиляди пеят „Отиваме на купон“ вечер, преди да излязат.

Няма как да не признаем, че парчетата му са комични, а клиповете – направо нелепи. Хората обаче се кефят. Това доказва големия интерес към предстоящия му концерт. Хиляди са отбелязали, че ще присъстват, не стихват и коментарите под събитието във Фейсбук.

В началото се подходи с недоверие към ивента, тъй като преди време се разнесе мълва, че такъв концерт ще се състои, но новината беше фалшива. Мнозина не повярваха и сега, но след като бяха пуснати в продажба билети – всичко беше ясно. Този път наистина Джорджано ще пее пред публика.  И то не къде да е, а в АРТ пространството на не по-малко скандалния Иво Димчев, който помните с провокативните му постановки, една от които ICE CURE.

И така, събитието ще се състои на 28 юни, от 20 часа, в MOZEI. Новината за събитието се разнася бързо, а билетите най-вероятно са ограничен брой, така че ако сте фенове, побързайте.