Пореден абсурд в столицата: мания по ремонти

Откъде общината има толкова пари за напълно безсмислени ремонти, вместо да се погрижи за облекчаване на трафика на булеварда, питат столичани.

За абсолютно безсмислен и абсурден ремонт в столичния квартал „Младост“ сигнализира жител в Нова телевизия. Ето какво сподели:

Здравейте, бих искала да привлека вниманието Ви върху ремонтните дейности на бул. "Ал. Малинов" в ж.к. "Младост". След дълги месеци ремонти заради метрото, булевардът отново е разкопан, но забележете - не, за да се направи трето платно или пък надлези и да се махне някой и друг светофар, за да се облекчи ужасно натоварения трафик в кв. "Младост", а за да се смени:

1. Настилката на тротоарите (които си бяха в прилично състояние)

2. За да се смени настилката на пространството между платната, вместо да се стесни и да се направи трето платно! 

Смятам, че темата заслужава вашето внимание и искрено се надявам да я повдигнете в медийното пространство, тъй като освен абсурдността на темата, се засягат и други важни обществени въпроси, като например откъде общината има толкова пари за напълно безсмислени ремонти, вместо да се погрижи за облекчаване на трафика на булеварда, запълване на безбройните дупки в кв. Младост и т.н.