Въоръжават феновете в Каварна със специални чаши

Само три седмици делят феновете от срещата с Twisted Sister, Within Temptation, Unisonic, Hammerfall, Kamelot, UFO, Delain ...

С фестивална еко чаша ще бъдат въоръжени феновете на Kavarna Rock тази година. Това е първото масово мероприятие, което ще предлага напитки в специално направени фестивални чаши, взимайки мерки срещу огромните количества боклук - обичайно последствие след мащабни ивенти. Срещу депозит от 3 лв. всеки желаещ ще получи брандирана еко чаша, в която да пие своята охладена напитка по време на трите дни от феста. Чашата може да бъде използвана многократно или да бъде заменена с нова такава. Във всеки един момент феновете ще могат да върнат чашата и да вземат обратно своя депозит.
"Събития като нашия фестивал, събиращи хиляди хора, неминуемо оставят купища отпадъци. В края на миналогодишното издание са изхвърлени над 50 000 пластмасови чаши, PVC бутилки и т.н. Количества, които могат да напълнят ТИР с боклук, което ни накара да се замислим дали не можем да направим нещо полезно и същевременно приятно за феновете. Спестените количества боклук, които няма да изхвърлим, са една добра причина да го направим. А, от друга страна, всеки ще може да запази малък спомен от десетото юбилейно издание на Kavarna Rock фест. Опитваме се да бъдем иновативни, макар че това не е нещо ново за международните фестивали", коментират организаторите от Bulgarian Live Music.
Само три седмици делят феновете от срещата с Twisted Sister, Within Temptation, Unisonic, Hammerfall, Kamelot, UFO, Delain и други рок знаменитости, които пристигат с мисията да направят поредното незабравимо събитие в град Каварна на 26, 27 и 28 юни.
Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:
100 лева - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - В месеца на фестивала
110 лева - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн наwww.eventim.bg и www.ticketportal.bg