Задава се най-доброто лятно парти за сезона

София Лайф

09-06-2015, 13:12

Снимка:

фестивал на цветовете

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стартира фестивалът "Дни на детското творчество”

Второто издание на Фестивал на цветовете ще се състои на 20 юни пред зала Арена Армеец

Най-цветното събитие на годината Фестивал на цветовете наближава, а организаторите от Coco Agency продължават да добавят култови имена към музикалната програма на фестивала. Към обявените до момента артисти Ice Cream, The Offenders, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY и Дон Еди Казасян се присъединяват още популярният DJ и водещ Мартен Роберто, суинг дуото The Smugglers Collective, DJ тандема Sofia Cartel и легендата от Metropolis – DJ Steven.

Всички те ще допринесат за доброто настроение и ще направят преживяването на 20 юни пред зала Арена Армеец още по-незабравимо и, разбира се, много цветно.

В допълнение към музикалната програма на фестивала, и тази година посетителите на събитието ще могат да разгледат и участват в разнообразни работилници, свързани с индийското изкуство като уъркшоп по индийски танци, мехенди (изкуството за рисуване с кана) и други. Няма да липсва и зона за забавления, която ще прелива от игри и предизвикателства. Надуваема човешка джага и борба с надуваеми сумо костюми ще са само част от атракциите на фестивала.

И тази година организаторите са помислили за вело маниаците, които ще могат да дойдат с личният си велосипед и да го оставят на специално предвидения вело паркинг. Велосипедите Drag пък отново ще предложат тест на колела и вело работилница, а списанието за екстремни спортове и алтернативен туризъм  360⁰, ще направят слаклайн демонстрации и ще раздават награди на посетителите, които успешно преминат предизвикателството.

Билети за най-шарения фестивал могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата странa на цени от 30 лв. Tорбичките с цветен прах се купуват само на място, а цената за 1 бр. ще бъде 4 лв., за 4 броя - 10 лв., а за 9 броя - 20 лв.