Васил Божков казва утре за ЦСКА

Спорт

09-06-2015, 15:45

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Васил Божков може отново да поеме ЦСКА

ЦСКА ще бъде спасен

"Армейците" започват в "А" група с минус шест точки

Васил Божков ще обяви утре окончателния си отговор за ЦСКА. Това би трябвало да се случи най-късно в ранния следобед, научи Блиц.
 
Бизнесменът ще отговори с „да”, тъй като вече е постигнато споразумение с най-високите етажи на държавата. Настоящите босове на „червения” клуб също са предупредени за предстоящата рокада и срещата им с Божков просто ще бъде формалност по прехвърлянето на собствеността.
 
Операцията по спасението на ЦСКА ще бъде задействана в максимално кратък срок. До края на седмицата всичко ще е ясно. За забавяне и дума не може да става, тъй като понеделник, 15 юни, е крайният срок.
 
„Тогава ще теглим жребия за програмата на новия сезон. До 15 юни, сутринта, ние ще трябва да знаем дали ЦСКА ще го има в „А” група или няма да го има. Същото се отнася и за Локомотив (София)”, заявиха от футболната ни централа.
 
Сигурно е едно – Божков няма да създава нов ЦСКА. Той ще спаси лиценза на настоящия клуб, който ще си остане в елита, но както вече писахме, с пасив от минус 6 точки. Какво ще става с дълговете, които никнат като гъби след всеки изминал ден, тепърва ще разбираме.
 
Щом обаче Божков е казал „да”, значи ще се намери решение на всеки един проблем. Сигурно е и друго, Божков ще откупи марката на ЦСКА, която е заложена в НАП
БЛИЦ продължава да твърди, че Божков не е сам в кампанията за спасението на ЦСКА. Плътно до него е много богат и много популярен човек, родом от Северна България.