"Фантомите на мюзикъла" за трети път на старозагорска сцена

Стара Загора Лайф

09-06-2015, 16:07

Снимка:

Старазагораутре.бг/архив

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Към звездния екип се пресъединява и младият Милен Шопов

За трети път в три поредни месеца "Фантомите на мюзикъла" в Стара Загора! Всеки път е различно. И този път ще бъде различно. Така е по замисъл, концепция и реализация на режисьора Георги Динев. И по емоцията, с която участва всеки един от изпълнителите в този красив концерт-спектакъл.

В изданието на 14 юни от 18:00 часа на сцената на Операта ще видите изпълнения на Милица Гладнишка, Весела Морова, Деси Стефанова, Яница Нешева, Марк Фаулър, Милко Михайлов, Георги Динев, Камелия Стойчева...и още някой. Името му е Милен Шопов. Той е син на един от най-обичаните солисти на Държавна опера-Стара Загора - тенора Атанас Шопов. Адвокат по професия, той е "двигател" на новия борд на Операта, който бе представен съвсем наскоро пред обществеността.

"Истински щастлив съм да приема отправената до мен още преди месеци покана на тенора-режисьор Георги Динев да изляза на наистина високата сцена на Старозагорската опера и да съм част от концертния спектакъл "Фантомите на мюзикъла". Фрагментите от мюзикъла "Jersey Boys" са специално разписани за оперен оркестър от композитора Георги Андреев - един от най-добрите в бранша у нас, а и въобще", казва Милен Шопов. Той има участия вече в няколко концерта на сцени в столицата.

Освен прекрасните солисти, в концерта-спектакъл "Фантомите на мюзикъла" участват още хор и балет на Държавна опера-Стара Загора. Автор на костюмите и консултант грим, прически и аксесоари е Златна Михайлова. Оркестърът на Държавна опера-Стара Загора е под диригентството на Маестро Любомир Денев и създава неизразима атмосфера с качествен звук и стилно присъствие.