Жана Бергендорф част от феста на модерното изкуство „Включи града“

Архив Бургас

09-06-2015, 18:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Включи града" завладя Бургас (ГАЛЕРИЯ)

Ще има специална караоке-сцена на „Охлюва"

Едно от най-интересните събития в програмата на „Включи града“ тази година е бъде участието на Жана Бергендорф. На 13 юни от 20.30 ч., площад „Тройката“, тя ще пее за публиката на фестивала заедно с любимата бургаска група „Горещ пясък“.

През 2013 година Жана Бергендорф спечели най-популярното музикално риалити в българския ефир – „X-Фактор“. През всичките 3 месеца на предаването, певицата не отиде нито веднъж на елиминации, което направи победата й безапелационна. Сега музикалната звезда идва специално за „Включи града“, за да очарова с глас и присъствие бургазлии и гостите на града.

Музикалната програма на фестивала не свършва дотук. „Включи града“ пази в програмата си и традиционното DJ-Парти. В двата дни /13 и 14 юни/ бургаските диджеи Stanx, Max, Vengard и нежното попълнение в лицето на DJane Rozaliya, ще миксират едни от най-горещите клубни хитове на терасата на Културен център “Морско казино” от 22.00 часа. Техните изпълнения ще бъдат допълвани от ефектно клубно осветление, което ще допринесе за превръщането на фестивалните вечери в истински празник.

За онези, които обичат да пеят и да бъдат под светлината на прожекторите, „Включи града“ е приготвил специална караоке-сцена на „Охлюва“. На 13 юни от 21 часа тя ще предостави възможност на скритите таланти на Бургас да изпеят по избор любими парчета и да се превърнат в звездите на фестивала.

Повече информация следете на www.vkluchigrada.com и на фейсбук страницата на фестивала.