Кой ще е на сухо в четвъртък?

4 района ще останат без вода

В четвъртък районите, които ще останат на сухо, са едва четири. Е, ако живеете в един от тях, навярно не Ви е много весело, но всички останали могат да си отдъхнат. А "късметлиите" ще утешим с това, че прекъсванията ще траят най-късно до 17 часа, което е далеч по-добре от дежурния краен час - 21 часа. Но да даваме по същество.

Първи от великолепната четворка е кв. Горубляне и по-конкретно района между бул. Самоковско шосе, бул. Цариградско шосе,ул. Павел Красов + хотел Монтесито,ул. Шиндра,ул. Борис Ковачев и ул. Ханчето. В тези участъци вода няма да има от 09:00 до 17:00 ч.

Втори в списъка е кв. Кремиковци, който, трябва да отбележим, е щастливеца в компанията, тъй като прекъсването там ще е най-краткотрайно. На ул. Белите брези, ул. Илинден, ул. Радивоя, ул. Стефан Караджа, ул. Пробуда и ул. Хаджи Димитър 09:00 и 16:00 ч.

В Центъра, на ул. Полк. Борис Дрангов от ул. Победа до ул. Димитър Греков , ул.Победа от ул. Полк. Борис Дрангов до ул. Тракия ще е сухичко от 09:00 до 17:00 часа.

И накрая е кв. Горна баня, където сушата ще превземе ул.747 в участъка от N2до N26 и ул. Каменица в участъка от ул.747 до ул. 646 Кв. Суходол –ул. Бели брод, ул .Траян Танев ,ул. Момина сълза ,ул. Кирил Христов, ул. 3-т. Продължителността е от 09:30 до 17:00 часа.

На останалите - честито!