Времето не е на наша страна

Животът

10-06-2015, 17:45

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Слънчево с гръмотевици" - Галерия

Облачно с дъжд и гръмотевици в четвъртък

В четвъртък времето отново няма да съответства на сезона. Започваме да си мислим, че е лично, а Вие? Вместо да пекне едно хубаво и да започнем да си мислим за плажа и морето, то възнамерява да е мрачно, че дори и дъждовно цял ден. Следователно новите сандали и днес остават на рафта вкъщи.
Добрата новина е, че температурите нямат намерение да слизат надолу. Според Sinoptik.bg те ще стигнат до 24 градуса, което не колкото ни се иска, но за сметка на това е супер за онези, които пътуват с градски транспорт.
Утрото ще настъпи точно в 05:48 часа и това ще се окаже най-ясната и слънчева част от деня. Още по обяд се очаква облаците да вземат надмощие, а в следобедните часове вероятността за буря ще скочи до 43%. Вятърът ще се усили до 3.4 метра в секунда, а влажността рязко ще се повиши.
Надвечер се очаква отново да се изясни, но тъй като залезът е в 21:04 часа, можем съвсем спокойно да се обърнем към времето с думите: "Е, за кога?". Затова пък ще можем да се полюбуваме на намаляващата луна, която навлиза в знака Овен.