Хитовата комедия „Когато котката я няма“ гостува на великотърновска сцена

Велико Търново Лайф

11-06-2015, 07:00

Снимка:

ТФ Мелпомена

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Търновци ще видят Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева

Шоу спектакълът №1 на годината „Когато котката я няма“ ще гостува във Велико Търново на 4 юли (събота) като първо събитие в Програма „Класическо лято“ от Културния календар на Общината. Хитовата комедия ще бъде представена на сцената на Летния театър от 21:00 ч. Със спектакъла стартира лятното турне на Театрална формация „Мелпомена“. В ролите блестят звездите на Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирен Тодорова.

Специални гости на представлението ще са децата отSOS селището във Велико Търново. Надеждата на организаторите е децата от съвсем малки да градят интерес към качествените театрални постановки и да развиват духовните си потребности.

Комедията „Когато котката я няма“ е от най-поставяните английски автори Джони Мортимър и Брайън Кук. Тя е за две приятелски двойки, за които любовта е постоянна тема.  В едната мъжът обича забавленията и е силно забавен, а жена му присъства с досада в семейството. В другата съпругът е пасивен, без никакво отношение към любовта и забавата, а съпругата му – готова за щур купон по всяко време. Какво ли става, когато в играта се намесят и две хубави момичета… Какво друго, освен едно безумно смешно приключение. Едно приключение от епохата на рокендрола, гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.

Билети за спектакъла се предлагат на касата в Летния театър с работно време: понеделник-петък 10,00-19,00 часа.