Омъжена майка изнасилила 15-годишния приятел на дъщеря й

Жената е с обвинения за сексуален тормоз и върху брата-близнак на жертвата си

Омъжена майка на две деца, която ще бъде съдена за изнасилването на 15-годишно момче, което било приятел на нейната дъщеря, сега е с нови обвинения в сексуален тормоз на брата-близнак на жертвата. Престъпленията били извършени, когато жертвите били само на 14 години. 39-годишната Хедър Салинес бе арестувана през март 2014 година, когато официални лица от СОУ „Белмонте” в Согъс в щата Масачузетс са разкрили, че първата й жертва показва голи снимки на жената на своите съученици, пише БЛИЦ.

Тогава Салинес признава за порочната връзка, казвайки на полицията, че нещата „излезли извън контрол” и тя се „изгубила в тях”. Жената бе почти се съгласила да се признае за виновна и да сключи сделка с обвинението, когато братът-близнак на жертвата разкри, че Салинес го е изнасилвала, съобщава „Бостън Херълд”.

Миналия понеделник Голямо съдебно жури обвини Салинес в допълнителни провинения, включително изнасилване на дете, непристойни действия и телесна повреда и въвеждане на дете в заблуда. Тя пледира невинна по новите обвинения в съда във вторник. „Клиентката ми е готова да поеме отговорност за първите обвинения. Ние категорично отричаме, че нещо се е случвало с второто дете”, каза Уилям Корман, адвокатът на Салинес.

Според съдебните документи, Салинес е обвинена в изнасилване на второто момче в дома й през февруари 2014 година. Обвинението също твърди, че Салинес е изпращала свои голи снимки на детето.

Когато тя бе арестувана миналата година за изнасилването на първия брат, обвинението заяви, че момчето е било „уязвимо”, защото майка му наскоро била починала и той видял в Салинес „майчина фигура”.

Съдебният процес срещу Салинес започва на 17 август. Последното досъдебно слушане по делото ще се състои на 27 юли. Салинес е пусната на свобода под гаранция.