Плевенчани атакуват новия сезон на "Биг брадър"

Рекорден брой записали се за кастинга на скандалното реалити

Дългоочакваният пети сезон на "Биг Брадър" чупи рекорди още преди да е започнал. Само за една седмица за кастинг са се записали над 5000 желаещи да изживеят приключението на живота си.

Продуцентите едва смогват да прегледат профилите на записващите се, a сред кандидатите има и много плевенчани, които бленуват за бърза и лесна слава.

Припомняме, че в досегашните издания на шоуто не липсваше плевенско присъствие. През 2006-та красавицата с никарагуанска жилка Палома Сантана записа изява в третия сезон. В сезон 4 пък сред съквартирантите бе плейбоят и любител на високите скорости Камен Тонов, който влезе в Къщата със заканата, че първи ще прави секс в нея.

Плевен има трайна диря и във ВИП изданията на шоуто. Тв водещата Гала, певицата Люси Дяковска и моделът Мартин Мартинов усетиха лично тръпката на най-гледаното реалити в ефира.

Людмил Августинов от Тръстеник, по-известен като Jeason Brad Lewis, пък бе сред звездите в изданието "Биг брадър Ол Старс", включаващо герои от всички родни реалитита у нас.