Баба дилър на хероин, търсела приключения

81-годишна жителка на руския град Перм е арестувана по подозрение за трафик на хероин. Тя е заплашена от присъда до осем години затвор.

Пенсионерката, наричана по прякор Баба Нюра е била арестувана, след като се опитала да продаде наркотици на полицай под прикритие. При обиск на апартамента й са намерени четири грама хероин, два мобилни телефона и пари, които според полицаите са получени от продажба на забранени вещества.

В търговията с наркотици старата дама влязла благодарение на своя внук, който е в затвора. Пенсионерката наркодилър признава, че започнала да продава хероин в търсене на нови приключения.

"Трябва поне веднъж да влезем и в тази кожа. В живота трябва да се опита всичко ", цитира Баба Нюра руската преса.

В допълнение, заподозряната твърди, че е намерила наркотиците. Въпреки това, следователите имат свидетели, които разказват, че хероинът е закупен от нея.

По случая е образувано наказателно производство за незаконна продажба и притежание на наркотици. Пенсионерката е заплашена от до осем години затвор. Съдът определи мярка за неотклонение подписка до приключване на разследването.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"