Луксозен бардак заработи безплатно

Публичният дом ще предлага секс и алкохол безплатно в знак на протест

Бордей в Залцбург предлага безплатен секс и алкохол в знак на протест срещу данъчната система в Австрия, съобщи „Инкуизитър“.

Промоцията е идея на Херман Мюлер, който държи един от най-прочутите публични домове в града - „Пасха“.  Той е обявил специална лятна промоция, защото му е омръзнало да му бъдат налагани огромни данъци. Пред австрийския вестник „Кронен Цайтунг“ той заявява:

„През последното десетилетие аз съм платил данъци на стойност от почти 5 млн. евро. Проблемът е, че данъчните служби искат още и още, а в същото време не взимат никакви мерки срещу нелегалната проституция по улиците и проститутките, които работят в апартаментите си.“, заявява Мюлер.

Всяка услуга, която проститутките в неговия публичен дом извършват безплатно, Мюлер плаща от собствения си джоб. Той заявява, че не се притеснява за бъдещето на своя бизнес, тъй като загубите от промоцията ще бъдат покрити от други негови предприятия. Той се радва на огромната публичност, която това решение му е донесло. На него няма да му се налага да плаща каквито и да е данъци за своя клуб, докато трае промоцията.