Александър Секулов игра в диалог от свой роман

Пловдив Лайф

12-06-2015, 16:42

Снимка:

Николай Бекярски

Автор:

plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Еротика и бунтове в книга на Александър Секулов

Неговата вечер-портрет бе в рамките на феста "Пловдив чете"

Колко важно е изкуството да създаваш мостове между хората? А мостове между световете? Между съня и реалността? Между мечтата и действителността? Много е важно, много! Това заключиха десетките гости на вечерта-портрет на писателя Александър Секулов в театъра снощи, пише Под тепето .

Камерната зала на Драмата отесня за всички, които искаха да се докоснат до портокалово - изумрудения красив свят на Секулов. Да вдишат от бреговете, на които е акостирал или е мечтал да акостира, да помиришат жените в книгите му, да усетят вкуса на живота от творбите му. А той, животът в творбите му, е вълшебен. Мост между него и нашия живот има и той е съграден от Секулов.

Представянето на автора бе в рамките на фестивала "Пловдив чете". Не случайно бе като интимен спектакъл - Александър Секулов е драматург в театъра и както сам признава, работи и твори в най- вълшебното кътче на вселената.

Писателят излезе на сцената заедно с прелестната актриса Радина Думянан, за да изиграе един от диалозите във вълшебните си романи.