Областният на ГЕРБ - Бургас раздаде грамоти на отличници

Мисия Бургас

15-06-2015, 14:44

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Общинските съветници от ГЕРБ-Бургас пак ринат кал в наводнените райони

Димитър Бойчев награди децата от най-успешното основно училище в града

Народният представител в 43-ото НС Димитър Бойчев бе официален гост на церемония за приключване на учебната година в основно училище „Васил Априлов” в Бургас. Той присъства на традиционното тържество, което всяка година се провежда след явяването на учениците на изпити за кандидатстване след 7 клас. Бургаският депутат в присъствието на директора на учебното заведение Марияна Стефанова и преподаватели връчи грамоти за отличен успех на седмокласниците.

„Щастлив съм, че и тази година учениците бележат много успехи и с високите си оценки са вдъхновение за останалите деца. Техните преподаватели могат да се гордеят с тях, защото това  е признание и оценка за работата им. ОУ „Васил Априлов” отново е сред най-желаните от родителите на бъдещите първокласници в Бургас и това не е случайно. Тази година най-високата оценка от матурите по български език и литература след седми клас е на ученичка от това учебно заведение и то на областно ниво”, сподели Димитър Бойчев по време на училищния празник.

Той връчи грамотите на пълните отличници – над 10 момчета и момичета, които ще продължат своето образование в гимназии и техникуми в Бургас. Народният представител им пожела да продължат да служат за пример на останалите. Учениците от своя страна бяха приготвили изненади и призове за всички преподаватели и директора на „Васил Априлов”.

Димитър Бойчев проведе и среща с Марияна Стефанова, по време на която бяха обсъдени бъдещи проекти на училището, инициативи през предстоящата учебната 2015/2016 година, както и резултатите на учениците от различните възрастови групи.