Навън мокро, вкъщи - суша

Студентски град остава без вода за 12 часа, още 3 квартала са в кюпа

В петък районите, които ще останат без вода не са много, но затова пък ако се намирате в някой от тях, дълго ще Ви "държи влага", както се казва, тъй като прекъсванията никак няма да са краткотрайни. Особено в ж.к. Студентски град, където ще е сухо цели 12 часа, от 10:00 до 22:00 часа. Е, не навсякъде, само на ул. Проф. АтанасИширков, ул. Акад. Борис Стефанов, ул. Проф. Кирил Попов и ул. Джон Ленън, но и това никак не е малко.

Центъра също няма да мине между капките. На ул. Будапеща от бул. Сливница до ул. Цар Симеон, ул. Поп Богомил от ул. Будапеща до ул. Георги С. Раковски пълна суша ще започне около 10:30 часа и ще продължи чак до 18:30 часа. По-добре от ж.к. Студентски град, но и не е като да няма прекъсване изобщо.

Най-малко участъци са засегнати в ж.к. Суха река - само ул.Батуня от ул.Вършец до ул.Самуилец. За сметка на това обаче вода там няма да има цели 10 часа - между 09:00 и 19:00 часа.

И накрая е кв.Павлово, където пък прекъсването ще бъде най-краткотрайно - от 10:00 до 16:00 часа. Можете да се чувствате късметлии. Кранчетата няма да капят на ул.Преки път от ул.Александър С.Пушкин до ул.Генерал Суворов, ул.Генерал Суворов от ул.Иван Сусанин до бул.Никола Петков.