ДБГ ще проведе Национален съвет в Добрич

Ще утвърждават номинации за изборите

През уикенда ДБГ провежда Националния си съвет в Добрич, очаква се утвърждаване на номинациите за кметове и общински съветници. В петък следобед Кунева и ръководството на партията ще бъдат на срещи в Белослав и Добрич, в събота ще дадат пресконференция във Варна, в неделя ще съобщят решенията на Националния съвет на брифинг в Добрич През уикенда "Движение България на гражданите" провежда Националния си съвет в Добрич, на който се очаква да утвърди номинациите за кметове и общински съветници и да вземе решения за явяването на местните избори.
В петък (19 юни) от 17,00 ч. председателят и вицепремиер Меглена Кунева и нейните заместници, депутатите Найден Зеленогорски, Димитър Танев и Настимир Ананиев, както и секретарят на Парламентарната група на РБ Димитър Делчев, ще бъдат в Белослав, където ще се срещнат с членове на ДБГ и ръководствата на структурите от Аврен, Девня, Провадия, Вълчи дол, Аксаково, Суворово и Долни чифлик.
В петък вечерта от 19,30 ч. председателят и ръководството ще присъстват на срещата на кандидата за кмет на Добрич, издигнат от РБ в града, Йордан Йорданов, който е и областен координатор на ДБГ. Той ще представи пред бизнеса, работодатели и обществеността на Добрич концепцията си за развитието на общината през следващия мандат. Събитието ще се проведе в хотел „България“ в Добрич.
В събота (20 юни) в 10,00 ч. в хотел „Черно море“ във Варна председателят Меглена Кунева и депутатите ще се срещнат с членовете на ДБГ и ръководствата на структурите от районите на град Варна и Аксаково.
В събта в 11,30 ч. също в хотел „Черно море“ Меглена Кунева и народните представители ще дадат пресконференция за варненските медии по актуалните политически теми.
В събота от 13,00 ч. в хотел „България“ в Добрич започва двудневното заседание на Националния съвет, в което участват всички областни координатори на партията от цялата страна и Изпълнителния съвет, както и Контролния съвет на ДБГ.
В неделя (21 юни) от 9,45 ч. е срещата на кафе на Меглена Кунева и ръководството със структурите на ДБГ в Добрич и общините от областта, както и с щаба на кандидата за кмет Йордан Йорданов.
Пресконференцията на цялото ръководство на ДБГ и председателя Меглена Кунева след приключването на Националния съвет ще се проведе от 11,00 ч. в Добрич в хотел „България“. На нея ще присъства и кандидата за кмет на РБ Йордан Йорданов.