Билдербергите обявиха кръстоносен поход срещу ислямистите

Свят

22-06-2015, 05:45

Снимка:

youtube.com

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Те обсъждаха новия световен ред от 11-и до 14-и юни в тиролското градче Телфс

Билдербергската група (Bilderberg group), за която се смята, че е тайното правителство на света, е формация от влиятелни личности, които ежегодно организират тайна неофициална конференция, пише в. "Труд". Срещите им се провеждат в едни от най-луксозните курорти на света. Името на групата идва от хотел “Билдерберг”, където през 1954 г. за първи път се провежда тяхно събиране. Самите заседания са засекретени, до тях няма достъп никой освен лично поканените, а датите за срещите не се оповестяват. Билдербергите са хора с огромна власт – главно президенти, министри, собственици на средства за масова информация, банкери.
Общият брой на активните членове на Билдербергската група е около 383, от които на различните срещи присъстват между 130 и 150 души. Въпреки сериозните мерки за сигурност, е трудно да не бъде забелязано едновременното присъствие на толкова много влиятелни личности на едно място. Тазгодишната им среща се проведе от 11 до 14 юни в Австрийските Алпи в малкото тиролско градче Телфс, а поканените гости на елитния тайнствен форум бяха 140 политици, президенти на фирми, експерти от 22 държави, които в продължение на четири дни дискутираха регионални и световни проблеми зад затворените врати на хотел Interalpen-Hotel Tyrol, информира Форумнюз.
Налагане на нов световен ред, създаване на бъдеща армия от роботи и свръхтехнологични оръжия, действащи без човешка намеса; кръстоносен поход срещу ислямистките организации; нова Студена война за спасяване на американската икономика; механизъм за ограничаване ролята на държавата в икономиката в интерес на големите корпорации и инвеститори, за сметка на обикновения потребител; поддържане на Близкия изток като несекващ източник на напрежение. Това са част от въпросите и проблемите, които в продължение на 4 дни, на свръхсекретна среща, обсъждаха 140 от най-влиятелните хора на планетата – част от Тайното правителство на света.
Конференцията бе охранявана от 2100 полицаи, командировани от цяла Австрия, а от другата страна на границата в Бавария бяха мобилизирани още 200 полицаи, готови всеки момент да се намесят, ако се наложи – при положение че протестите и демонстрациите на противниците на срещата преминат границата на допустимото поведение. В периметър от десет километра около хотел Interalpen-Hotel Tyrol имаше забрана за паркиране, всички пътища към него бяха затворени, а над него имаше забрана за прелитане на всякакви полети в радиус от 50 км, като сигурността във въздуха се поддържаше от 25 бойни самолета и хеликоптера на австрийската армия.