Бомбата пред ИАСРЖ не била случайност

Крими

22-06-2015, 11:46

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Самоделна бомба избухна в София

Цялата входна врата я няма, отнесена е заедно с касата. Няма жертви или пострадали, щетите са само материални”, каза проф. Васил Николов

Едва ли бомбата, която снощи избухна пред сградата на ИАСРЖ е случайност – все още не знаем за какво става въпрос. Това коментира за „Фокус” изпълнителният директор на Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството - гр.София проф. Васил Николов.

Той обясни, че бомбата е избухнала снощи в 22.40 часа, като на него му е съобщено към 22.50 часа. „Извикали са веднага полиция и пожарна. Районът в момента е отцепен, работят полицаи и следствени органи. Ние сме тук на разположение. Ако имат въпроси, ще им отговорим”, заяви проф. Николов.

„Едва ли бомбата е била случайност освен ако на някой не му е изпаднала от джоба. Още не знаем за какво става въпрос”, подчерта проф. Николов. Той уточни, че това е станало точно пред входната врата на административната сграда. „Цялата входна врата я няма, отнесена е заедно с касата. Няма жертви или пострадали, щетите са само материални”, каза още проф. Васил Николов.