Спорт на макс в Бургас с 8 атрактивни състезания

Спорт

24-06-2015, 08:59

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спортни състезания обединяват бургазлии и приятели срещу дрогата

Започва и Международен турнир по художествена гимнастика "Приятели на Бургас"

Спорт на макс в Бургас! Цели 8 са състезанията, които са залегнали в програмата на Общината за дните в края на седмицата. И всичките са кое от кое по-атрактивни и интригуващи.

Всички мероприятия са част от програмата за "Бургас- Европейски град на спорта 2015". Бургазлии и гостите на града ще станат свидетели на международен турнир по художествена гимнастика, държавно първенство по вдигане на тежести, плуване и баскетбол за хора с увреждания, състезания по катерене,  паркова купа по ориентиране "Бургас 2015", Държавен турнир по подводен риболов за купа "Генчо Павлов", Държавно лично-отборно първенство по класическа борба за кадети, мини Шампионска лига по футбол за деца, ветроходна регата в детските и олимпийските класове "Черноморец-Бургас".

Международен турнир по художествена гимнастика "Приятели на Бургас", който се

организира се от СК "Черноморец" със съдействието на Община Бургас ще се състои на 27 юни. В турнира ще вземат участие клубове от България - Грация Варна, Етър-Елит-Велико Търново, Берое-Стара Загора, Албена-Добрич, Мик-Гергана-Добрич, Диляна-Пазарджик, Акро-Русе, СК Гълъбово, СК Море-Несебър, СК Черноморец, както и отбори от Русия- клубове от Москва, Красноярск, Перм, СК Чехов и клубове от Ирландия, Израел и други.