Гриша Ганчев продължава да търси спасение за ЦСКА

Бил е на среща с Юлиян Инджов

Гриша Ганчев няма никакво намерение да хвърля белия байрак, след като двата му опита в последните дни да спаси ЦСКА удариха на камък. Блиц научи от достоверни източници, че е бил  на среща с Юлиян Инджов - човекът, който държи контролния пакет акции на настоящия армейски клуб.

Двамата са в бойна готовност и подготвят нов план за изваждането на "червените" от смъртоносната ситуация. Вариантите са няколко. Единият от тях включва ЦСКА да стартира участието си във "В" група от началото на сезона, като Ганчев и Инджов ще осигурят изключително комфортен бюджет на клуба. Вторият вариант е "червените" да вземат лиценза на втория отбор на Литекс, който е записан като участник в "Б" група през новия сезон, или на друг клуб от долното ниво на българския футбол. Обмисля се и възможността марката ЦСКА да бъде откупена от НАП.

Сигурни източници разкриха, че Ганчев и Инджов ще дадат до дни пресконференция, на която ще разкрият изцяло плановете си.

Повечето фенове на ЦСКА стоят твърдо зад Гриша Ганчев, надявайки се той да изпълни голямото им желание - оцеляването на любимия им тим. По всичко личи, че бизнесменът е категоричен в намерението си и заедно с Инджов са на път да оформят спасителния тандем на "армейския" клуб.