Жена преби съсед с гребло след оплакване за шумен секс

Палавниците били стари абонати на полицията

Жителка на американския град Ноксвил (Тенеси) нападна съседа си с гребло, след като той се оплака в полицията, че жената вдига твърде много шум по време на секс.

Според изданието The Smoking Gun, инцидентът е станал на 9 юни. От ръцете на 33-годишният Джони Алън Ричардс и приятелката му, 32-годишната Ерин Брук Лоусън, е пострадал 57-годишният Марк Галин, който е техен съсед.

Ядосаната двойката отишла в къщата на съседа, след като полицията получила втора жалба за шум. Когато собственикът отворил, Лоусън го ударила два пъти с гребло. От първия дръжката на инструмента се счупила, но бясната съседка отбелязва втория удар с отчупената част на греблото.

Приятелят й Ричардс също е нанесъл няколко удара на съседа си. Пристигайки на мястото, полицията арестува двойката. Те са обвинени за нанасяне на средна телесна повреда. В докладите се отбелязва, че жената е била в нетрезво състояние.

От полицията информират, че след като е арестувана Лоусън е настанена в ареста, където пада и удря челото си.

New York Daily News, уточнява, че този инцидент не е първият за двойката. От 2001 г. насам Ричардс стига до полицията 45 пъти. Той е обвинен в кражба с взлом, обир и нападение. Лоусън е арестувана 31 пъти. По-специално, тя е обвинена в трафик на наркотици и кражби.