Кореец и бургазлийка откриват сватбения сезон на острова

Туризъм

25-06-2015, 10:56

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Островът вече е хит - чужденци и българи с яхти напират да го видят

Дамяна и Санг Ву си казват заветното "да" на кораба към Света Анастасия

Екзотична сватба между чужденец и българка ще даде началото този уикенд на летния сатбен сезон на острова.

Тази събота, Света Анастасия ще бъде най-романтичното място за бургазлийката Дамяна и кореецът Санг Ву. Двамата влюбени ще си кажат заветното "Да" в присъствието на роднини и приятели. Заедно със 100 свои гости, те ще отплават към мястото на събитието с общинския катамаран "Анастасия", където младото семейство е планирало артистично и уникално тържество, което ще завърши с зрелищна заря.

Във връзка с организирането на сватбеното тържество и превозът на гостите, разписанието на корабите, пътуващи до остров Света Анастасия, ще е с бъде малко променено.

Другият общински кораб - "Есмералда", ще тръгва от морска гара в 11.30 часа, а връщането му към Бургас е планирано за 14.00. Другият курс на "Есмералда" ще е с начален час 16.00, а корабът "Кук" от 17.00 часа.

Мястото на тръгване е Морска гара - Бургас. Еко бусчетата, които улесняват достъпа до там, ще се движат по график на всеки 15 мин. Цената на билета е 1 лв. в едната посока, а деца до 7 год. пътуват безплатно.  Маршрутът, по който се движат, е Морска гара - паркинг пред "Старата фрегата" - площадката пред входа на централен плаж - Моста и обратно.