Пет квартала без вода в петък

В ж.к Сухата река прекъсването ще е цели 12 часа

В петък, като за последно, пет квартала ще останат на сухо. За жалост, прекъсванията няма да са нито за час, нито за два. Ако живеете в някой от засегнатите райони, добре би било да станете малко по-раничко, за да успеете да приключите с домашните си задължения преди да пресъхнат кранчетата. Освен това ще трябва да си приготвите и достатъчно количество запаси, тъй като спирането ще бъде прекратено най-рано около 16:00 часа, а при Вас може да се проточи и до 21:00 часа.

Кв.Васил Левски се намира някъде в средата на класацията за продължителност на прекъсването. От 09:00 до 19:00часа сухо ще е на ул.проф.Антон Митов, от ул.Дряновски манастир до ул.Григорий Цамблак. Стува Ви се много? Повярвайте, има квартали в още по-неприятна ситуация.

С час по-малко ще приключат мъките в кв. Челопечене, където на ул. Карашка от №1 до №30 няма да има вода между 10:00 и 19:00 часа.

Най-облагодетелствани са жителите на кв.Орландовци. Там сухо ще е само от 09:00 до 16:00 часа, а засегнатият участък е ул. Железопътна /северно платно/ от ул. Мара Бунева до ул. Русалка.

Най-тежко е положението в ж.к.Суха река и по-точно на ул.Христаки Павлович, от ул.Неофит Бозвели до ул.Йоаким Груев. цели 12 часа, от 09:00 до 21:00 часа, там вода няма да има.

В Центъра положението е средно. Сасегнати са само ул. Сердика, от ул. Свети Свети Кирил и Методий до ул. Цар Симеон, и ул. Струма, където кранчетата няма да капят между 10:30 и 18:30 часа.