Пукащият гуми в "Младост" се оказа чичо на Блатечки

Без цензура

26-06-2015, 09:42

Снимка:

БТВ

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Серийно пукане на гуми в столичен квартал

60-годишният мъж отмъщавал на всеки, който се осмели да му направи забележка за силната музика, която пуска нощем

Чичото на популярния актьор Асен Блатечки от месеци реже гумите на колите на десетки свои съседи в столичния кв. "Младост". Николай Кьосев, който е на около 60 години, отмъщава на всеки, който се осмелявал да му прави забележки, че вдига шум нощем, пускайки силно любимата си музика - метъл.

Това разказват пред "Телеграф" съседи на агресивния по думите им мъж. От години живеещите в блок 349 редовно имат пререкания с Николай. Основната причина била, че не се съобразява да пази тишина от 22 часа до сутринта.

"Изключително арогантен и заядлив е. Търси проблем с всеки. Колкото и да сме опитвали да се разберем с него, не се получава", признава съседка на Кьосев от входа, в който и двамата живеят.

Близо един месец комшиите на Николай намирали колите си с нарязани гуми. Нищо по автомобилите не било пипнато освен гумите. Хората се видели в чудо и събрали пари, за да купят и монтират камери около блока си. Те се надявали така да се разбере кой им създава проблемите. Като пуснали проследяващата техника, те буквално онемели. Злосторникът се оказал техния съсед Николай Кьосев.

Оказва се, че Николай реже гуми не само на коли от столицата. Той унищожил и автомобил от Плевен, който просто паркирал около блока, докато стопанинът му имал делова работа в района.

Съседите на Николай се надяват, ченгетата да арестуват вандала или поне да му лепнат солена глоба за тормоза над тях.