Осем отбора участват в турнир "Георги Аспарухов"

Спорт

26-06-2015, 15:50

Снимка:

интернет

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Синът на Гунди е първият акционер в Левски

Батков се оттегли от Левски

160 деца, родени през 2002 и 2003 ще играят в състезанието

160 деца, родени през 2002 и 2003 година, участват в стартиралия днес традиционен турнир "Георги Аспарухов - Гунди", организиран от ПФК Левски в памет на именития футболист. Футболната надпревара се провежда на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов".

Заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов поздрави участниците и организаторите от Левски за провеждането на седмото издание на турнира, в който са включени 8 отбора от Пловдив, Благоевград и София, разпределени в две възрастови групи.

"Георги Аспарухов - Гунди е обичал играта и футбола с цялото си сърце, защото футболът не е просто спорт - той е начин на живот, чрез който вие можете да сбъднете вашите мечти и да станете велики футболисти, какъвто е бил той. Хора като него трябва да са пример за вас - за чест, достойнство и за спортсменство. Обичайте футбола и ви пожелавам един ден да се гордеем с вас като бъдещите футболни звезди на България", каза Калин Каменов при откриването на турнира.

Заместник-министърът подари тениски на всички участници в турнира за спомен от Министерството на младежта и спорта. В тази инициатива се включи и певицата Йоана Драгнева.

Директорът на Детско-юношеската школа на клуба Даниел Боримиров поздрави младите футболни таланти и техните треньори и благодари на заместник-министър Калин Каменов за участието му в откриването на турнира.