Министър Павлова: Хората масово минават през трасета в ремонт

Снимка:

Автор:

bulgaria.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тя категорично осъди убийството на работника, заради една забележка

Категорично осъждам убийството на Николай, който бе пребит, докато изпълняваше служебните си задължения. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в ефира на Дарик по повод убийството на 47-годишния строителен работник на АМ "Струма”, заради направена забележка.

"Повече от нелепо е всичко, което се е случило. Това е много тежък инцидент. Искам да изкажа своето съболезнование на семейството му и на неговите колеги и приятели, които са присъствали на това брутално убийство”, добави тя.

Министър Павлова увери, че държи непрестанна връзка с МВР и те предприемат всички необходими действия за разследване на инцидента. "Все пак живеем в правова държава и всеки от нас трябва да знае, че е длъжен да спазва законите на държавата. Винаги, когато има строителен обект, независимо какъв, е забранено влизането и преминаването, защото съществува опасност”, заяви министър Павлова по отношение на коментарите, че масово не се спазват забраните за преминаване през обекти, които са в строителство.

"Дори сега по АМ "Тракия” масово хората се опитват да минават по трасето, което е в ремонт, защото бързали”, уточни министър Павлова. "Така че това е по-скоро вътре в нас, ние трябва да знаем, че законите и правилата са, за да се спазват. Когато един обект е затворен, е недопустимо да си мислим, че можем да минем през него”, каза тя в заключение.