Улица "Родопи" с 630 кв. метра нов паваж

Мисия Пловдив

01-07-2015, 13:11

Снимка:

Топ Новини Пловдив

Автор:

Пловдив Утре

Всичко от Автора

"Кауза Пловдив" умува дали да подкрепи кандидат кмет от друга партия

Официално откриване на обновената улица "Родопи" до едноименния надлез направи кметът на район "Централен" Георги Титюков. С реконструкцията й в средата на май бе даден старт на строителната програма в района. Изцяло изградена наново е 630 метра паважна настилка, подменена е ВиК инсталацията, изградени са нови бордюри и паркинг за пет автомобила. Титюков уточни, че ремонтните дейности ще продължат с павирането на ул. "Шейново", която сега е с разбит калдъръм и с преасфалтирането на улиците "Щаркьой" зад "Рилон център" и на намиращите се в Съдийския квартал - "Царево" и "Дякон Иларион".

Предстои да бъде обявена обществена поръчка за изграждане на няколко детски площадки в района, както и на заградени пространства за разходка на домашни любимци, уточни още кметът на район "Централен" Георги Титюков.

"Възможно е коалиция "Кауза Пловдив" да подкрепи за кмет на града достоен кандидат на друга партия, но ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори с пълна листа от общински съветници", коментира още Георги Титюков при символичното откриване .