Парис Хилтън съди телевизия след ужасяваща скрита камера (ВИДЕО)

ТВ екип скрои жесток номер на милионерската наследница

Парис Хилтън стана жертва на жестока шега от шоу, което я накара да повярва, че самолетът, в който се намира тя ще се разбие, пише The Independent. Видео в YouTube с откъс от епизод на египетското шоу Ramez in Control с участието на актьора Рамез Галал показва, как Хилтън присъства на откриването на нов хотел в Дубай. След като богатата наследница е поканена на 15-минутен полет за разглеждане на местността със самолет, в който повечето пътници са актьори, пилотът започва да извършва каскадьорски маневри със самолета, пресъздавайки ситуация, в която самолетът би се разбил. 34-годишната Хилтън е видимо много изплашена, когато вижда, че човек се хвърля от самолета, започва да плаче и крещи, докато и другите пътници се паникьосват.

След като самолетът се приземил безпроблемно, актьорът махнал очилата си и разкрил, че случката е била постановка. Хилтън му казала, че си е помислила, че „това е краят” и , че „смъртта в самолет е най-големият ѝ страх”. Не е ясно, кога е заснета случката, но на 28 юни Хилтън сподели в Twitter, че това е бил „най-ужасяващият момент в живота ѝ”.

Веднага след като се върна в щатите хотелската наследница е завела съдебен иск към продуцентите. Консултирах се със свои адвокати и ще съдя предаването "Ramez in Control", обяви тя.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен