Кой ще е на сухо във вторник?

Четири квартала и централна улица остават без вода

Въпреки или заради жегите, с които ни плашат синоптиците, водата сякаш не е на наша страна, защото четири квартала и централна софийска улица ще останат на сухо във вторник.

Още в 10 сутринта кранчетата ще пресъхнат в квартал „Овча купел”. До 16.00 ч. водата ще е спряна на следните адреси: ул. Крушовски връх от ул. Буземска до ул. 675, ул. 675 от ул. Брезов рид от ул. Народно хоро, ул. Народно хоро от ул. Крушовски връх до бул. Овча купел.

Отново от 10 ч. водата ще спре и в кв. „Лозенец” няма да има вода, но там безводието ще е с час повече – до 17.00 ч. засегнати ще бъдат адресите по ул. Плачковица от ул. Мала Планина до ул. Бигла, както и по ул. Майор Томпсън от ул. Плачковица до ул. Трепетлика.

Пет улици в кв. „Кумарица” ще са на сухо от 09.30 до 17.30 ч. потърпевши ще са всички, които живеят по улиците: Светлина, Дъбиците, Леярска, Стадион и Хаджи Димитър.

Безводие ще има и по централната софийска улица „Георги Бенковски”. Там кранчетата ще пресъхнат само в участъка от ул. „Екзарх Йосиф” до ул. „Цар Симеон”, но за сметка на това за по-дълго време – от 10.30 до 18.30 ч.