Братя Братоеви и Жани Желязков нямат клубни отбори

На този етап има само запитвания

Трима от волейболните национали, които спечелиха сребърните медали от първите в историята Европейски игри в Баку, все още не са наясно къде ще продължат клубната си кариера.

Това споделиха Георги и Валентин Братоеви и Жани Желязков на пресконференция в Пресклуб България, на която получиха наградата си за отбор на месец юни.

На този етап има само запитвания, но нищо по-конкретно, разясниха тримата.

"Наградата, която получаваме, е признание за работата, която свършихме през последния месец. Благодарности на всички, които оцениха какво сме направили. Може за някои този турнир в Баку да означава повече, за други - по-малко, но благодаря на онези, които оцениха нашия резултат", коментира Георги Братоев.

"По-удовлетворен в националния отбор не съм се чувствал от Олимпийските игри в Лондон", каза Валентин Братоев по повод въпрос дали не съжалява, че той и брат му не попаднаха в списъка на Пламен Константинов за финалите на Световната лига във Варна. "Благодаря на целия отбор и щаб за свършената работа през последния месец и най-вече благодаря на толкова много хора, които оцениха какво сме направили, макар че не взехме златото", каза още Вальо Братоев.

Своите благодарности отправи и Жани Желязков, който разкри какво е чувството да играе под ръководството на баща си Николай. "Свикнал съм вече, но като цяло е доста взискателен и по-строг към мен. За мен, обаче, е удоволствие, че бях част от този отбор", сподели нападателят.