Берое и Литекс ще покажат дали могат да се конкурират с Лудогорец

Германските възпитаници Хубчев и Балъков не допускат подценяване на съперниците

Тази вечер ще се играят реваншите между Берое и Атлантас и Литекс и Йелгава. В първите мачове като гости старозагорци взеха чиста победа с 2:0. Ловчанлии направиха реми навън за 1:1.


Като германски възпитаник Петър Хубчев не позволява никакво отпускане на своите възпитаници. Дори заяви "Ще играем все едно губим с 0:2". Краси Балъков, който също има германско футболно възпитание пък напомни "Йелгава е чепат отбор".



Нормално е двата български отбора да продължат напред. Пред старозагорци предстои след това мач със  сериозния тим на датския Брьондби.


Берое и Литекс ще дадат анонс с първите си европейски мачове дали могат да бъдат конкуретни на Лудогорец. За европейски подвизи и за първенството в "А" група.


Беройци събраха доста качествени играчи и станаха още по-стабилен отбор. Литекс, от своя страна, запази своя състав, в който има симбиоза на млади и опитни играчи. И качествени чужденци.


Тепърва ще се види как ще изглеждат  двата отбора в Европа и родното първенство. И дали ще имат сили да се борят с Лудогорец, който изглежда необезпокояван за петата си поредна титла.