Забрана за автомобили в участък от бул. "Цар Симеон Велики"

Животът

09-07-2015, 16:42

Снимка:

pixabay.com

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Ограничението ще трае от днес до събота включително

В Стара Загора днес влезе в сила ограничение на движението на автомобили по част от централния булевард "Цар Симеон Велики". До събота включително е забранено движението на личен, договориран транспорт и на МПС-та извършващи транспорт за собствена сметка по бул. "Цар Симеон Велики", в участъка от ул. "Димчо Стаев" до ул. "Св. Отец Паисий".

Ограничението важи за времето от 07:30 часа до 18:00 часа. То се налага поради извършване на ремонтни дейности на участъка от централния булевард.

Придвижването ще се осъществява по създаден обходен маршрут: за движещите се по бул. "Цар Симеон Велики" /от изток на запад/: ул. "Св. Отец Паисий" – ул. "Ген. Столетов" – ул. "Д-р Тодор Стоянович" – бул. "Цар Симеон Велики"; за движещите се по бул. "Цар Симеон Велики" /от запад на изток/: ул. "Димчо Стаев" – ул. "Ген. Гурко" – ул. "Св. Отец Паисий" – бул. "Цар Симеон Велики".

Движението ще се нормализира веднага след приключване на ремонтните дейности, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на отсечката.