Отново „Мини Мис и Мини Мистър”

На 15 юли от 18.00 ч. на пл. „Свобода”

Актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу с конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 15 юли 2015 г. (сряда) от 18.00 ч. на пл. „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община Добрич – г-жа Детелина Николова.

Конкурсът “Мини Мис и Мини Мистър” дава възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.
            Конкурсът се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, вторият тур е танц по песни от шоуто, а третият - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)
            При мини господата също има три тура: първи тур - артисти културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, която отново е без ограничения и е решаваща за крайното класиране. На призьорите се раздават награди.

            Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър”, класирани от 1-во до 6-то място, се представят на ХVІІ Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ на 19 септември 2015 г. в Националния дворец на децата в София.                       

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 15 юни на сцената на пл. „Свобода“. Регистрацията на всички участници започва в 17.00 часа - един час по-рано от началото на шоуто, като участието е безплатно.