Бруно Рибейро опря Лудогорец до стената

"Орлите" ще трябва да кълват здраво в Молдова

Бруно Рибейро опря Лудогорец до стената след домакинската загуба на разградчани с 0:1 от Милсами.

Моци се опита да извини португалския наставник като каза, че играчите още не са се сработили. Но май проблемите са в това,че Бруно Рибейро все още не не се е сработил с отбора и не усеща къде се намира.


Само победа в Молдова ще измъкне Лудогорец от провал. И ще убеди тези, които се интересуват от футбол в България,че все пак назначението на португалеца, за сметка на български треньор, е било правилно. Затова обаче "орлите" трябва да кълват здраво в Молдова.


Начинът, по който тръгна Лудогорец в Европа е повече от неубедителен. След участие в групите на Лига Европа и тези на Шампионска лига едно отпадане от скромните молдовци ще звучи, като научна фантастика с обратен знак.


Вярно, отборът на Лудогорец бе напуснат от решаващи играчи. Но нали тимът никога не се е уповавал на единиците, а на колектива. Затова трябва в тази седмица до реванша в Молдова Рибейро и играчите да установят колективна връзка.

Нищо чудно, в Лудогорец да имат и  резервен вариант за друг треньор докато още не е станало късно. Защото едно сриване в Европа ще доведе и до срив в България. Независимо,че в момента "А" група изглежда детска играчка да бъде спечелена за пети пореден път от Лудогорец. С оглед на представянето срещу Милсамо е само на пръв поглед.

Може пък само на пръв поглед да е неубедителното представяне в първата среща  с Милсами. И след една седмица лудогорци да тръгнат по утъпкания път на европейското участие. Независимо дали е Лига Европа или Шампионска лига.