Обявиха любителски фотоконкурс "Снимах Тюленово"

Изпращайте до три снимки

Любителски фотоконкурс "Снимах Тюленово" се организира това лято в селото, съобщиха от читалище "Изгрев 1936". Конкурсът се провежда във връзка с първото издание на Тюленово арт фест, който е от 13 до 15 август.
В конкурса може  да участва всеки, без ограничения за възраст и местопребиваване. Участниците могат да изпращат до три снимки, които са тематично свързани със село Тюленово - брегът, скалите, морето, селото, рибарите.
Жури ще определи тримата носители на наградите, които ще се обявят и връчат в рамките на Тюленово арт фест. Класираният на първо място ще вземе 150 лева награда, вторият 100 лева, а третият ще се задоволи с 50 български лева.
Получените фотографии ще бъдат включени в изложба, посветена на Тюленово. Част от тях, по преценка на журито, ще се публикувани в профила на фестивала във Facebook.
Авторите могат да изпращат снимките на хартиен носител в размер А4 на адрес: село Тюленово, Община Шабла, ул. „Първа“ № 11, НЧ „ Изгрев – 1936“ или на електронни адреси: nchizgrev1936_tulenovo@abv.bg и tulenovo.art@abv.bg
Крайният срок за участие е 10 август включително.
Авторите могат да заявят своето присъствие на фестивала на посочените електронни адреси, както и на телефони: 0887 371953; 0889 003548.