Три дни Царево ще бъде като уникален аквапарк

Туризъм

17-07-2015, 15:16

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-свежият морски фест на Южното Черноморие от 17 юли в Царево

Изпързаляй лятото е единственото по рода си събитие на открито с много водни атракциони и екстремни преживявания

Кметът на Царево инж.Георги Лапчев даде днес старта на най-екстремното и най-вълнуващото морско приключение по Южното Черноморие. Прекрасното слънчево време събра в Царево всички ентусиасти, малки и големи, да изпробват най-дългата водна пързалка в страната. Още преди да стартира фестивала най-нетърпеливите да се пробват на атракционите бяха окупирани всички водни съоръжения.

Фестивала „Изпързаляй лятото“ е вече в Царево с най-дългата водна пързалка в страната. Пързалката се разпростира по улиците на Царево, до пристанище „Мичурин”. Популярният водещ Део забавлява гостите на тридневното събитие. Компания ще му прави рапърът Играта, както и диджеите на Hacienda beach club Mr. K и Dimo BG, които ще се включат вечерта с най-добрите нощни партита под открито небе.

В непосредствена близост до пързалката е разположен Big Blop, или с други думи – комбинация между скачане на батут и скокове във вода. Тъй като Голямата възглавница може да изпрати всеки на няколко метра напред – тя е разположена в открито море, на пристанище Мичурин. Има изградена и рампа за скок с колела в морето, а уейк борда е една от предпочитаните атракции. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.