ДСБ се „дърпат” от единна регистрация за местните избори

Заедно искаме да постигнем висок резултат на местния вот, призоваха от ДБГ

„Движение България на гражданите" настоява за единна регистрация за местните избори. До момента това са заявили още 5 партии от Реформаторския блок и чакаме само решението на ДСБ.

Това каза пред участниците в сесията на политическата академия на ДБГ Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок и председател на предизборния щаб на ДБГ.

От ДБГ искаме хората ни да са достатъчно подготвени и заедно с партньорите от Блока да постигнем висок резултат в местния вот.

Реформаторският блок доказа, че заедно сме силни и с всеки изминал избор увеличаваме подкрепата си. Очаквам това да стане и на местните избори, продължи Делчев.

Разговорите между партиите в Блока продължават и очаквам в най-кратки срокове да достигнем до решение за единно явяване на предстоящите избори, каза Настимир Ананиев, народен представител от РБ и зам.-председател на ДБГ при откриването на сесията на политическата академия.

Това е четвъртото обучение на ДБГ под мотото „Модерната дясна кампания - ключ към изборен успех", в което този път участие вземат представителите на 23, 24 и 25 МИР в София.

Утре е заключителният семинар, който ще се проведе в Стара Загора с представители на регионалните структури на ДБГ в областите Стара Загора, Бургас, Сливен, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали.