Общината чисти Lafka?

Служителки на сметосъбиращата фирма "Титан" чегъртат стикерите #160 от 240

Под надзора на служител на Столичния инспекторат, служителки на сметосъбиращата фирма "Титан" чегъртат от Lafka стикерите #160 от 240.

Това се случи на ъгъла на улиците "Граф Игнатиев" и "Алабин" в София, пише OFFNews. Вниманието на минувачи било привлечено от шумните оплаквания на служителките какво са принудени да правят, вместо да си вършат работата.

На въпроса ни кой ги е накарал да чегъртат Lafka, те посочиха мъж с бяла риза и чанта, който се навърташе наоколо.

- Нямам нищо общо, каза най-напред мъжът в бялата риза. Малко по-късно той смени версията - бил от съседното кафене и само донесъл стола, на който се бяха качили служителките.

- Ами, от кафенето! Инспектор е, издадоха го чистачките.

Няколко минути по-късно мъжът наистина влезе в сградата на столичния инспекторат към район "Средец".

От инспектората бяха видимо изненадани от усърдието на своя служител.

Няма специална заповед да се чисти Lafka, нито има специална заповед да се чистят точно тези стикери. Но по принцип всякакви лепенки и плакати извън определените затова места, би трябвало да се премахнат, коментираха от инспектората на район "Средец".

Колегите на уплашения инспектор нямаха идея защо той се крие.

Стикерите "160 от 240" бяха разлепени от привърженици на съдебната реформа, предлагана от правосъдния министър Христо Иванов. 160 е броят на депутатите, който е нужен, за да минат конституционните поправки.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен