Автобуси и тролеи с променен маршрут

Животът

22-07-2015, 12:23

Снимка:

© Sofiautre.bg

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ремонтите в Сoфия нямат край

Спират трамваите и тролеите по Руски паметник

Затварят част от булевард „Сливница”

Въвежда се временна организация на движението по ул. „Аксаков” и по бул. "Сливница". Променят се маршрутите на тролейбуси 9, 6, 7 и на автобуси 83, 309, 310.

От 00.00 ч. на 25 юли до 24.00 ч. на 26 юли се въвеждат промени в движението по ул. „Аксаков” заради реконструкция на улични водопровод и канал, уточниха от Столична община.

Забранява се влизането на превозни средства през кръстовището ул. „Г. С. Раковски” - ул. „Аксаков” и движението по половината от пътното платно на ул. „Г.С. Раковски” между бул. „Цар Освободител” и ул. „Славянска” в посока от бул. „Цар Освободител” към ул. „Ген. Гурко”. 

Движението на превозни средства в обратната посока ще се извършва еднопосочно в посочения участък.

Забранява се и влизането на превозни средства в двете посока по ул. „Аксаков” между ул. „Г. С. Раковски” и ул. „Г. Бенковски”. 

От 04.30 часа на 25 юли до 24.00 часа на 26 юли се променя маршрута на тролейбусна линия № 9 в посока ж.к. „Борово” – от ул. „Константин Стоилов”, пл. „Сточна гара”, бул. „Васил Левски” бул. „П. Евтимий” и по маршрута до ж.к. „Борово”. 

Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки по променения маршрут. 

От 08.00 часа на 25 юли до 24.00 часа на 26 август се закриват местата за почасово платено паркиране.

До 5 август се забранява влизането на превозни средства по северното платно на бул. "Сливница" от ул. "Мелник" до ул. "Кукуш", движението ще се извършва двупосочно в южното платно, съобщава пресцентърът на Столичната община. 

Променя се маршрутът на автобус 108 в посока "Хюндай България" от бул. "Сливница" наляво по ул. "Адам Мицкевич", направо по ул. "Адам Мицкевич" и по маршрута двупосочно. Временно се закриват спирките "Западен парк" с кодове 1252 и 2399 на ул. "Кукуш". 

По южното платно на бул. "Сливница" между ул. "Мелник" и ул. "Кукуш" ще се движат тролейбусите номер 6 и 7 и автобусите номер 83, 309, 310 към ж.к. "Люлин".