Георги Дерменджиев по-слаб ли е от Бруно Рибейро?

С българските треньори на Лудогорец вървеше като по вода

След срамното отпадане на Лудогорец от анонимниците Милсами е редно да се попита защо трябваше да бъде сменяван Георги Дерменджиев?

И изобщо Георги Дерменджиев по-слаб ли  е от Бруно Рибейро? Във футбола най-важни са резултатите. А те показват тотален превес за Дерменджиев. И изобщо за българските треньори в Разград. На Лудогорец вървеше като по вода с Петев, Стоев и Дерменджиев.

Е, както каза Светослав Дяков, имаше и моменти на късмет, които с Милсами липсваха. Но нали късметът помага на по-силните.


За три мача Бруно Рибейро показа,че не става за тим като Лудогорец. Освен,ако не иска да направи от този отбор средняшки състав. Тогава ще става.


След провала от Милсами в Лудогорец нямат право на грешен ход относно гонитбата на петата поредна титла. Този път не може да има извинения,че отборът носи две дини под една мишница.

А и с Георги Дерменджиев, като ги носеше и в групите на Шампионкската лига срещу Реал и Ливърпул и в "А" група, отборът се представи добре в Европа. И стана шампион, колкото и играта на "орлите" през пролетта да не бе убедителна.


Вярно е,че тимът бе напуснат от основни играчи. Тъкмо затова съединението на новите и старите футболисти трябваше да бъде извършено от български треньор, който добре познава психологията на отбора.

Лудогорец вече няма избор и ще се съсредоточи в срещите си от първенството. Интересно е да се види какво ще прави тима в близко време.

Досега тестът бе евротурнири и "А" група. Сега, Лудогорец трябва да се "завърне" духом в българското първенство. Защото след загубата на европозициите може да дойдат и тези в България. Затова домашният тест ще покаже как този тим се спрява в подобни ситуации.